Политика приватности

 1. Сакупљање података
  Блог користи Гугл Аналитику за праћење анализе корисничке интеракције и посете сајту. Гугл Аналитика може сакупљати информације као што су IP адресе, тип прегледача, оперативни систем и аналитички подаци о корисницима сајта. Гугл Адсенс огласи такође могу користити колачиће за прилагођавање огласа на основу интересова посетилаца.
 2. Коришћење података
  Информације сакупљене путем Гугл Аналитике и Гугл Адсенс огласа користе се искључиво за анализу саобраћаја и приказ прилагођених огласа. Не прикупљамо нити делимо никакве личне информације посетилаца са трећим странама.
 3. Специфичне заштите података
  Како бисмо заштитили податке, увели смо одговарајуће техничке и организационе мере безбедности у складу са Гугл Аналитика и Гугл Адсенс стандардима.
 4. Повезане веб странице
  Блог може садржавати линкове ка другим веб страницама. Не одговарамо за политику приватности или садржај других сајтова и они могу имати своје политике приватности које се разликују од наших.
 5. Измене у политици приватности
  Задржавамо право на измену ове политике приватности у будућности. Бићете обавештени о свим важним изменама објављивањем ажуриране верзије на овој страници.

Ова политика приватности је последњи пут ажурирана 20. септембра 2023.

Пријатељи сајта