„Сиротиња узвраћа ударац! Бели – Само јако“

Лука Максимовић- Љубиша Прелетачевић Бели, председнички кандидат из Младеновца, изјавио је, гостујући на Н1, да му је циљ да банализује политичку ситуацију у Србији.

Кроз сатирични лик Љубише Прелетачевића Белог, лидера покрета „Сарму пробо ниси“ (СПН), ситуацију у друштву је, каже, приказао на уметнички начин.

„И имате ситуацију где се појављује фиктивни лик који прави шоу и људи који хоће да гласају за фиктивног лика“, рекао је Максимовић, а за своју кандидатуру каже да је “више од зезања, озбиљно зезање”.

„Политика 30 година исмева народ, а сада је дошао тренутак да народ исмева политику“, поручује Максимовић коме је изборни слоган „Сиротиња узврћа ударац“ и „Бели – Само јако“.

Фиктивни лик Љубише Прелетачевића Белог, како је испричао Максимовић, требало је да буде класични намазани политичар локалац, а осмислили су га пред прошле локалне изборе , Максимовић , који му даје појавност, и Стеван Влајић, познатији као Прилепак .

Максимовић каже да је Бели успео да шармира људе због чега је морао бити промењен и постати бољи. На то се одмах у надовезао Бели.

„На неки начин морам да испоштујем људе, не могу само да обећавам, а да ништа не испуним. Ја ћу красти, али ћу нешто и дати. Суштина је да ако узимате за себе, ви морате да дате народу да би вас волео. Ситуација у држави је сада таква да неко краде, али не даје народу и народ је бесанрекао је Прелетачевић Бели

Максимовић који је 2016. године на локалним изборима у Младеновцу направио бум и освојио чак 12 одборничких места, објаснио је да су ствари од почетка постављене тако да постоји фиктивни који чине он и Прилепак, и озбиљан део.

У том озбиљном делу, кад је реч о његових 12 одборника у младеновачкој локалној скупштини, су професори, учитељице, људи од струке, који озбиљно раде свој посао, рекао је Максимовић, а преноси Н1

Политички идол му је „друг Тито“, а открио је и због чега

Шта је још рекао Прелетачевић Бели, односно Лука Максимовић, прочитајте на сајту Н1.

Извор Н1

Пријатељи сајта