Наташа Јеремић о оптужбама СНС : По први пут се плашим, Вучић да се стиди

Извор Н1

Наташа Јеремић, супруга председничког кандидата Вука Јеремића, оштро је одбацила саопштење владајуће Српске напредне странке у којој је оптужена да „управља целокупним нарко тржиштем у Србији“, преноси телевизија Н1 

Саопштење УНС: СНС да се извини Наташи Јеремић
Удружење новинара Србије (УНС) је запрепашћено оптужбом коју је потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов јуче изнео на рачун новинарке Наташе Јеремић. Јованов је у саопштењу које је пренела Српска напредна странка (СНС) и које је објављено на сајту кампање Александра Вучића оптужио нашу колегиницу да „управља целокупним нарко тржиштем у Србији“.
УНС, највеће и најстарије удружење новинара у Србији, очекује од председника СНС-а да се извини јавности и Наташи Јеремић због увреде коју је у кампањи за председничке изборе изнео његов блиски сарадник.

Каже да никада није била у додиру са наркотицима, да се по први пут у животу плаши, као и да верује да иза тог саопштења стоји Александар Вучић. Сматра да је Вучић у најмању руку знао шта ће у том саопштењу писати и поручује му да “треба да се стиди”. Рекла је и да ће, ако се буде одлучила да неког тужи, то сигурно бити и Вучић.
Вучић се, наводи Н1,  претходно извинио грађанима због увредљивих изјава Јованова на рачун Јеремићеве породице, истовремено поручивши „досовским кандидатима“ да „наставе нападе на његову породицу, јер је у досадашњем току кампање јасно видео да други програм и политику немају“

 

Пријатељи сајта